GYIK

Csak nagykereskedések vannak az oldalon?

Nem. A NAGYKERKERESŐ oldalon előfordulnak gyártók, beszállítók, importőrök, forgalmazók, márkaképviseletek, sőt még a kiskereskedelmi tevékenységet támogatóegyéb üzleti szolgáltatások is.

Csak egy fajta nagykereskedelmi tevékenységről szól a NAGYKERKERESŐ?

Nem. A NAGYKERKERESŐ 20 termékkategóriába sorolja a nagykereskedéseket.

Hány országban jelenik meg a NAGYKER KERESŐ?

A NAGYKERKERESŐ ez év végéig 5 nemzetközi partneroldalon a nyelvterületek tekintetében, akár több mint 10 országban jelenik meg, de nem titkolt célunk, hogy jövő év végére a legtöbb országban és nyelvterületen jelen legyen.

Külföldi nagykerek is lesznek rajta?

Jelenleg is regisztrálhatnak a külföldi partnerek, de hamarosan célirányos kampányokkal szólítjuk meg őket is.

Hogyan kereshetek terméket?

A központi szabadszavas keresővel konkrét termékekre, termékcsoportokra, márkanevekre lehet keresni vagy ország, régió, kategória és kategória szűkítésével lehet válogatni a nagykereskedők kínálatából.

Javasoljuk, ha nem talál egy adott terméket, akkor a termék nevét angolul beírva próbáljon keresni, hogy a nemzetközi ajánlatok között is válogathasson.

Ha a NAGYKERKERESŐ oldalon böngészek, akkor csak a Magyarországi nagykereskedések ajánlatait láthatom?

Nem. Függetlenül melyik nyelvű társoldalunkat tekinti meg, mindegyik oldalunkon regisztrált nagykereskedések ajánlatait megtekintheti.

Honnan tudom, hogy ha egy nagykereskedés magánszemélyeket is kiszolgál?

Azok a nagykereskedések, akik magánszemélyeket is kiszolgálnak, azt megjelenítik adatlapjukon és a találati listában is a logóval.

Mi az a Dropshipping?

A DropShipping egy nemzetközileg elterjedt online értékesítési modell, melyet sajnálatos módon csak kevés nagykereskedés biztosít viszonteladói részére.

Ennek az értékesítési modellnek a lényege, hogy nem tart árukészletet a webshop, hanem a rendelést továbbítja a gyártónak vagy nagykereskedésnek, aki végül teljesíti a megrendelést a vevő irányába. A termék nagykereskedelmi ára a nagykereskedőt, a kiskereskedelmi haszonkulcs pedig a webshop üzemeltetőjét illeti meg.

A NAGYKERKERSŐ oldalakon azok a nagykereskedők, akik értékesítenek dropsppingben azt megjelenítik adatlapjukon és a találati listában is a logóval.

Hogyan tudok nagykereskedésként (gyártó, forgalmazó, importőr, beszállító) regisztrálni az oldalra?

Regisztrációját IDE kattintva tudja elvégezni.

Mi az a partnerprogram?

A partnerprogram kedvezmény igénybe veheti az oldalon regisztráló minden nagykereskedés (gyártó, forgalmazó beszállító…stb.), aki vállalja, hogy megjeleníti a NAGYKERKERESŐ bannert (logó és link)web és közösségi oldalain. A partnerprogram részeként, Mi 20% kedvezményt biztosítunk cserébe a regisztrációs díjból.